Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Winzone Gokkast

Winzone

De Bellmark Winzone laat je zelf bepalen, of je op de rode of de blauwe rollen wilt spelen. Vanaf nu kun jij de touwtjes in handen nemen, waardoor jij bepaalt hoe je kans wilt gaan maken op een mooie prijs. Heb je het geluk aan jouw zijde en wil je maximaal profiteren? Speel dan op zowel rood als blauw!
Prijstabellen
De Winzone van Bellmark maakt gebruik van een aantal handige prijstabellen, waarmee je eenvoudig op zoek kunt gaan naar de winst die je graag in de wacht wilt slepen. Speel je met 1 credit? Dan kun je kiezen uit de rode of de blauwe zone en krijg je 1 winlijn tot je beschikking. Als je met 10 credits gaat spelen krijg je 5 winlijnen tot je beschikking en als je 20 credits inzet kan het helemaal niet op. Vanaf dat moment kies je de rode of de blauwe rollen, maar krijg je er op de Bellmark Winzone automatisch een van de andere kleur bij.

Rood en blauw op Winzone

Het mooie van de Winzone van Bellmark is dat je er met de rode en blauwe zone eenvoudig voor zorgt dat je de winsten kunt maken op de rollen die je het best liggen. Kun je geen keuze maken, of wil je gewoon maximaal profiteren? Speel dan met 30 credits! Vanaf dat moment kun je op de Winzone van Bellmark zowel op de rode als de blauwe rollen spelen en is de kans groot dat de winsten langzaam binnen zullen stromen.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.