Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Winner Spinner Gokkast

Winner Spinner

De Winner Spinner biedt je de mogelijkheid om verder te spelen, bijvoorbeeld wanneer de Golden Spinner je aan weet te spreken. Je kunt op 7 verschillende manieren inzetten, waardoor je een grote mate van vrijheid hebt en je alle kanten op kunt. Als ervaren speler weet je waarschijnlijk al dat je de kast helemaal los kunt laten gaan, door meer credits in te zetten.

Basisspel en jackpot Ga je het basisspel van de Bellmark WInner Spinner spelen? Dan kun je van start gaan met 1 credit, maar is het eigenlijk nog veel leuker om dit op te laten lopen. Speel met maximaal 30 credits, waardoor er 30 winlijnen actief worden en het bijna lastig wordt om niet te winnen. Zorg ervoor dat je 2 of 3 dezelfde symbolen verzamelt en maak daarnaast kan op de jackpot, door de daarvoor bedoelde symbolen te verzamelen op de Winner Spinner van Bellmark.

Gamble en Mystery Joker in Winner Spinner Met de Bellmark Winner Spinner heb je daarnaast de beschikking over een aantal andere spellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Gamble en de Mystery Joker? Dit zijn twee extra’s, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je de winsten flink op kunt laten lopen. Je kunt de winsten in het bovenspel nemen door op Collect te drukken. Wil je de winsten op de Winner Spinner van Bellmark uit laten betalen? Dat kan al vanaf een bedrag van €10, waardoor je daar nooit lang op hoeft te wachten.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.