Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

WildTimer Gokkast

WildTimer

De Bellmark WildTimer maakt onderdeel uit van de Timer-familie en zorgt er op die manier graag voor dat je eenvoudig een leuke winst kunt maken. Je kunt in het onderspel zelf bepalen hoeveel credits je in wilt zetten, om op het bovenspel vervolgens aan de slag te gaan met de winsten die je hebt gemaakt. Zodra je boven gaat spelen wordt het Timer-symbool Wild en kun je rekenen op een flinke winst! Let erop dat je daar 20 credits gebruikt per spin, om maximaal kans te maken op de mooie prijzen.

Basisspel en 0/4

Je kunt op de Bellmark WildTimer uitstekend van start gaan met het basisspel. Zet 1 credit in en zie wat er gebeurt, om de machine beter te leren kennen. Begin je de kast onder controle te krijgen? Dan is het een goed idee om je inzet wat te vergroten. Gebruik de 0/4 game om credits toe te voegen aan je winbank en zorg er op die manier voor dat je boven kunt gaan spelen. Daar kun je spelen met een inzet van 5 of 20 credits, waardooe je winsten op de Bellmark WildTimer snel op zullen gaan lopen en je maximaal profiteert van de mogelijkheden.

Sterrenmatrix en bovenspel
Het is daarnaast verstandig om op de WildTimer van Bellmark even goed te kijken naar de sterren matrix. Deze zorgt er namelijk voor dat je zomaar 20 credits kunt winnen, op het moment dat je erin slaagt om een stersymbool te draaien. Verder kun je in het bovenspel zelf je inzet bepalen en op die manier kans maken op een groot aantal mooie prijzen. Speel je met een inzet van 20 credits? Dan maak je de meeste kans, waardoor het extra risico op de Bellmark WildTimer het meer dan waard is.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.