Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

War of the Earth Gokkast

War of the Earth

Ga met de Bellmark War of the Earth op avontuur en neem het op tegen de aliens die onze wereld over willen nemen. Zorg ervoor dat je de juiste symbolen weet te verzamelen, om daar een aantrekkelijke winst mee te maken.

Vecht tegen aliens

Het is in de Bellmark War of the Earth de bedoeling om het op te nemen tegen de aliens, die duidelijk niet het beste met ons voor hebben. Zorg ervoor dat ze de wereld niet onder kunnen smeren met hun groene smurrie. Ga ondertussen op zoek naar de mooie winsten die er te behalen zijn, bijvoorbeeld door 3 aarde symbolen te draaien. Verzamel de verschillende symbolen die je een winst opleveren, voordat het groene goedje op de Bellmark War of the Earth te hard groeit en het de aliens zijn die de mogelijkheden in beginnen te perken.

Cashen in het bovenspel

Ga met de War of the Earth van Bellmark van start op het onderspel, bijvoorbeeld om het spel met 1 credit per spin te leren kennen. Ga vervolgens door naar het bovenspel en zet daar 16, 32 of 64 credits per ronde in. Op die manier zorg je er op de 7 rollen met 4 symbolen per rol voor dat je een prachtige prijs op kunt bouwen, om de aliens volledig te verslaan. Je kunt de credits die je op de Bellmark War of the Earth hebt verzameld uit laten keren vanaf €10, waardoor je dat bedrag al snel tot je beschikking zal hebben.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.