Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Voordelen Bellmark

Bellmark biedt als aanbieder van online gokkasten een aantal belangrijke voordelen. Het is daarom heel interessant om juist hier te gaan spelen, of de kasten die men heeft ontwikkeld in ieder geval een keer uit te proberen. De kans is groot dat je de Random Dunner, Bellmark Oldtimer of Bellmark Gunsmoke ontzettend leuk zal vinden, zeker wanneer je snel een winst maakt.

€2,50 gratis geld bij account

Zodra je ervoor kiest om bij Bellmark een account aan te maken kun je al direct profiteren van het eerste voordeel. Op dat moment schrijft men direct €2,50 bij in je account, zonder dat je daar verder iets hoeft te doen. Het is niet nodig om meteen geld te storten, aangezien men er op deze manier gewoon voor wil zorgen dat jij je thuis voelt. Gebruik het geld om direct een van de kasten te spelen, of vul het aan met een bedrag dat jij graag wilt storten. De keuze is aan jou, maar het geld heb je in ieder geval tot je beschikking.

10% extra speelgeld via iDeal

Als je ervoor kiest om geld te storten via iDeal zorgt Bellmark er bovendien voor dat je een leuke welkomstbonus krijgt. Dit is echter een speciale welkomstbonus, aangezien men die elke keer aanbiedt op het moment dat je betaalt via iDeal. Je krijgt 10% extra speelgeld, waardoor je €110 ontvangt van Bellmark, wanneer je besluit om een bedrag van €100 te storten via iDeal. Je krijgt op die manier €10 gratis, bovenop de €2,50 die je eerder al hebt ontvangen omdat je voor de eerste keer een account aangemaakt hebt.

Deelnemen aan de loterij

Alsof het allemaal nog niet genoeg is doet Bellmark er nog een schepje bovenop qua voordelen, door je ook een loterij aan te bieden. Het gaat om de Bellmark Games Sweepstake, waar je iedere keer dat je €10 stort een chip voor krijgt. In de loterij worden er onder andere gadgets en vakanties verloot. De voordelen van Bellmark zorgen er op die manier niet alleen voor dat je zoveel mogelijk speelgeld tot je beschikking hebt, maar wellicht sturen ze je ook nog eens op vakantie.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.