Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Ventura Gokkast

Ventura

De Ventura van Bellmark is een erg leuke gokkast, die bij veel spelers zeker voorkomt in de toppers van verschillende exemplaren. Speel de gokkast een keer om deze beter te leren kennen, of ga heel gericht op zoek naar een mooie winst die je al vanaf €10 uit kunt laten betalen.

Boven- en onderspel op Ventura

De Bellmark Ventura biedt je zowel een onder- als een bovenspel. In het onderspel heb je met een inzet van 1 credit de mogelijkheid om 1 winlijn te spelen. Heb je wat gewonnen en wil je de winst graag verder op laten lopen? Maak dan gebruik van de Ultrameter, aangezien je op die manier op zoek kunt gaan naar de echt mooie prijzen. Speel het bovenspel met een inzet van 5, 10 of 20 credits en zorg er daarmee voor dat je een leuke winst kunt maken of je de spanning in ieder geval flink op kunt laten lopen.

Spelen met dobbelstenen
Speel je met een inzet van minimaal 10 credits? Dan zal je merken dat de dobbelstenen van de Bellmark Ventura ook mee beginnen te doen. Vanaf dat moment kun je leuke prijzen gaan winnen. Is dit nog niet voldoende voor je? Speel dan met een inzet van 20 credits, aangezien je op die manier het maximale uit de gokkast kunt halen. Vanaf dat moment doen de dobbelstenen mee, maar zullen ook de barren actief worden. Hierdoor heb je 2x zoveel kans om een mooie winst te maken op de Ventura van Bellmark, waardoor de inzet die je doet direct beloond zal worden.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Vicky Ventura👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.