Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Valentine Surprise gokkast

Valentine Surprise

De Valentine Surprise is er natuurlijk vooral voor de momenten tijdens valentijn, maar ook de rest van het jaar kun je er kans maken op een mooie winst. De gokkast zit op een eenvoudige manier in elkaar en zorgt er met de hartjes en andere symbolen voor dat je een leuk bedrag kunt winnen.

Hartjesmatrix en onderspel

Je kunt op de Bellmark Valentine Surprise allereerst van start gaan met het onderspel, al vanaf een inzet van 1 credit. Dat betekent dat je nog maar weinig risico hoeft te nemen, terwijl je aan de andere kant een mooi bedrag kunt winnen. Het is uiteraard de moeite waard om daarnaast ook gebruik te maken van de overige mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van hartjesmatrix? Je zorgt er daarmee voor dat je zomaar 20 credits tot je beschikking kunt krijgen, via de Bellmark Valentine Surprise.

Bovenspel van Valentine Surprise
Op de Valentine Surprise van Bellmark is ook een bovenspel aanwezig. Je kunt het spelen met 5 of 20 credits. Het is verstandig om dit, indien mogelijk, met 20 credits te doen. Je zorgt er op die manier namelijk voor dat alle winlijnen actief zijn en de Cupido symbolen bovendien Wild worden. Wat dat betreft zal de winst een stuk sneller oplopen.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.