Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

TurboReel Gokkast

TurboReel

De Bellmark TurboReel zit op een eenvoudige manier in elkaar. De kans is groot dat je de kast nog kent uit de speelhallen, waardoor je waarschijnlijk al precies weet hoe deze werkt. Is dat niet het geval? Geen probleem, we leggen het je hier graag uit. Het is in ieder geval verstandig om op zoek te gaan naar de vraagtekens en de jokers, aangezien die je veel credits op kunnen leveren.

Basisspel en extra’s

Het basisspel van de TurboReel van Bellmark kun je al spelen vanaf 1 credit, waardoor je daar eenvoudig mee aan de slag kunt gaan. Het mooie hiervan is dat je er waarschijnlijk eenvoudig voor zorgt dat je een mooie winst zal maken. Ga daarnaast op zoek naar de jokers en natuurlijk de Turbo vraagtekens. Deze kunnen je een mystery van 8 – 200 credits opleveren, wat het zeer de moeite waard maakt om hier op de Bellmark TurboReel naar op zoek te gaan.

TurboReel boven spel
Heb je op het onderspel van de TurboReel van Bellmark een mooie winst weten te maken? Ga dan verder in het bovenspel, waar je een inzet van 4 – 16 credits kunt plaatsen. Je kunt de winsten daar nog een stuk verder op laten lopen, via de TurboCounter die je tot je beschikking hebt. Dit zorgt ervoor dat je op de TurboReel van Bellmark een prachtige prijs kunt winnen. Uiteraard kun je de bedragen die je wint vervolgens uit laten betalen vanaf maar €10, waardoor het niet lang zal duren totdat je dit beschikbaar hebt.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Reel Rush👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.