Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

TopTimer Gokkast

TopTimer

De TopTimer van Bellmark behoort tot de Timer-familie, een familie die veel spelers aan weten te spreken. Het mooie van deze kasten is dat je er op een relatief eenvoudige manier veel punten kunt verzamelen. Je kunt er uren mee aan de slag en dankzij het groeiende aantal winlijnen bij een hogere inzet is de kans op winst bovendien behoorlijk groot.

0/4 spel en sterrenmatrix

Je kunt op de Bellmark TopTimer in ieder geval het onderspel spelen, al vanaf 1 credit per spin. Het is daarnaast echter een goed idee om ook het 0/4 spel een keer te spelen, of aan de slag te gaan met de sterrenmatrix die je tot je beschikking hebt. Daarmee zorg je ervoor dat je de prijzen flink op kunt laten lopen, of je zomaar 20 credits tot je beschikking krijgt. De TopTimer van Bellmark zit vol met verrassingen, dus ga die zelf ontdekken.

Mystery op de TopTimer
De mystery’s op de Bellmark TopTimer maken het leuk om de kast een langere tijd te spelen. Je zorgt er eenvoudig voor dat je ineens 10 – 200 punten tot je beschikking krijgt, op het moment dat je erin slaagt om 3 jackpotsymbolen te draaien. Dankzij de kriskrascombinatie die je mag maken is de kans een stuk groter dat je hiermee zal winnen. Wat dat betreft is het de moeite waard om de Bellmark TopTimer gewoon een keer uit te proberen en wellicht direct een mooie winst te maken.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Super Timer👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.