Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

TopJoker Gokkast

TopJoker

De TopJoker van Bellmark zorgt voor een combinatie van verschillende elementen, waardoor je er op een afwisselende manier kunt spelen. Het mooie hiervan is dat je er uren mee aan de slag kunt. Uiteraard kun je zowel op het onderspel als het bovenspel spelen, waarbij je maximaal 16 credits per draai in kunt zetten.

Inzet vanaf 1 credit

Ken je de TopJoker van Bellmark nog niet (zo goed) en wil je daar graag verandering in brengen? Speel gewoon eens met 1 credit, aangezien je er op die manier eenvoudig voor zorgt dat je de kast snel beter leert kennen. Uiteraard neem je op die manier maar weinig risico. Houd er rekening mee dat je minder winlijnen tot je beschikking hebt, dan wanneer je bijvoorbeeld 4 credits inzet. Het is in ieder geval de bedoeling om 2 of 3 winnende symbolen te verzamelen op de Bellmark TopJoker, aangezien je daarmee kans maakt op de prijzen.

Vraagtekens en bovenspel
Ben je toe aan wat meer uitdaging op de Bellmark TopJoker? Dan kun je aan de slag met het bovenspel, waar je 4 – 16 credits per draai in kunt zetten. Op die manier krijg je snel de beschikking over meer winlijnen en worden de gewonnen credits in de creditsmeter geplaatst. Daarnaast kun je met de vraagtekens in het spel op zoek gaan naar de Mysteryprijs. Dat betekent dat je met de TopJoker van Bellmark een leuke extra prijs kunt winnen, die je uiteraard direct uit kunt laten keren om er gebruik van te maken.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Classic Joker👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.