Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

The Sound of Fruit Gokkast

The Sound of Fruit

De Bellmark The Sound of Fruit is een van de gokkasten waarbij men een bekende film als basis heeft genomen. Dit zorgt ervoor dat je zelf mee kunt doen in de Sound of Music, terwijl je bovendien kans maakt op de verschillende mooie prijzen die er beschikbaar zijn.

Ga mee op reis

Ga mee op reis met behulp van de Bellmark The Sound of Fruit, die je de mogelijkheid biedt om mooie prijzen in de wacht te slepen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een winst tot 200 credits, door op zoek te gaan naar de verschillende soorten fruit die er beschikbaar zijn Geniet van de mooie Zwitserse Alpen en natuurlijk de lol die ze daar hebben door met het fruit te spelen. Houd er echter rekening mee dat het fruit geld waar is zodra je de The Sound of Fruit van Bellmark speelt, dus houd de juiste symbolen goed vast!

Kies je inzet bij de Sound of Fruit
Je kunt de The Sound of Fruit van Bellmark uiteraard spelen met de inzet die je daarvoor het meest geschikt vindt. Ben je bijvoorbeeld van plan de kast eerst beter te leren kennen? Speel dan het onderspel met 1 credit. Heb je al wat winst verzameld en is het tijd om flink te gaan cashen? Dan kun je in het bovenspel terecht, met bijvoorbeeld 5 credits. Je kunt op die manier 4 – 200 credits gaan verzamelen met de Bellmark The Sound of Fruit, op basis van de fruitsoorten die je kunt combineren.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.