Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

The Club Gokkast

The Club

Speel je op The Club van Bellmark? Dan is de kans groot dat je de kast direct herkent van de momenten die je in de snackbar of in het café hebt doorgebracht. Je hebt de kast er vast wel een keer gespeeld, of in ieder geval meegekeken op het moment dat je vrienden dit deden.

Logo’s tot 200 credits!

Met de Bellmark The Club kun je enorme prijzen winnen, door de verschillende logo’s van de club te verzamelen. Je kunt op het onderspel gewoon met 1 credit spelen, waardoor je nog maar weinig risico loopt en je aan de andere kant toch de mogelijkheid hebt om mooie prijzen te winnen. Wat dat betreft kies je voor een aantrekkelijke combinatie, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je flink in de prijzen kunt vallen. De logo’s van de club op de The Club van Bellmark zijn 4 – 200 credits waard, dus let goed op en maak een mooie winst.

Bovenspel van The Club
Daarnaast kun je op The Club van Bellmark aan de slag met het bovenspel. Hier kun je spelen vanaf 5 credits per draai. Het mooie hiervan is dat de kersjes die je kunt draaien meteen 100 punten waard zijn, waardoor de winst snel op zal lopen. Heb je een mooie winst gemaakt en wil je die graag uit laten betalen? Dit kan op de The Club van Bellmark al vanaf €10, waardoor de kans groot is dat je de gewonnen bedragen nu al uit kunt laten betalen.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.