Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

SuperWild Gokkast

SuperWild

Kies voor een van de fruitautomaten met een groot aantal mogelijkheden, door de Bellmark SuperWild te spelen. Het mooie van deze kast is dat je er op verschillende manieren kunt winnen, waardoor de kans groot is dat je de credits vanuit verschillende hoeken kunt gaan verzamelen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je op het onderspel speelt, je de winst maximaliseert op het bovenspel of je gebruik maakt van de extra Wild Joker.

Sterren matrix in de SuperWild

Speel je op het onderspel van de Bellmark SuperWild, maar wil je graag kans maken op wat extra prijzen? Daar is de sterren matrix uitstekend voor geschikt. Slaag je erin om een ster te draaien? Dan maak je kans op een mystery tussen de 10 – 100 punten. Draai je er 3? Dan kun je de prijs zelfs verwachten tussen de 20 – 200 punten, waardoor je er een nog veel mooiere winst mee kunt maken. De mogelijkheden van de SuperWild van Bellmark zijn eindeloos. Het is wat dat betreft een uitstekend idee de kast gewoon eens uit te proberen.

Bovenspel en uitbetalen
Uiteraard kun je op de Bellmark SuperWild daarnaast aan de slag met het bovenspel. Je kunt daar 4, 8 of 16 credits inzetten, om alle winlijnen te activeren en zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een mooie winst. Verzamel de verschillende fruitsymbolen en zorg ervoor dat je de winsten van het onderspel op kunt laten lopen tot maximaal 2.000 credits! Uiteraard laat je de winsten op de Bellmark SuperWild eenvoudig uitbetalen, al vanaf een bedrag van €10.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.