Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Superjackpot Gokkast

Superjackpot

De Superjackpot van Bellmark biedt je de mogelijkheid om je totale inzet te kiezen, maar daarnaast zelf te bepalen wat de inzet per lijn is. Dit zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen op welke manier je kans wilt maken. Denk je dat winlijn 1 of 2 het beter gaat doen? Bepaal zelf je inzet, zodat je maximaal kunt verdienen.

2000 credits bij 3 jokers

Je kunt op de Bellmark Superjackpot maximaal 5 credits per winlijn inzetten, waardoor je behoorlijk wat prijzen kunt winnen. Je kunt maximaal op bet 25 spelen, zodat de kans groot is dat je snel tot een mooi bedrag zal komen. Slaag je erin om 3 jokers te verzamelen? Dan kun je vast een dans in gaan zetten. Op dat moment slaag je er namelijk in om maximaal 2.000 credits te verdienen, die je uiteraard direct uit kunt laten betalen om ze tot je beschikking te krijgen.

Knoppen op de Superjackpot
Het mooie van de Bellmark Superjackpot is dat je er aan de andere kant op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Klik op de knoppen Start en Change Bet, of kies voor Change Coins wanneer je de inzet per winlijn aan wilt passen. Met de Reset knop gooi je de verschillende rollen los. Wil je ze vastzetten om de symbolen te behouden? Dan kies je natuurlijk voor Hold. De Bellmark Superjackpot zit eenvoudig in elkaar en heeft ontzettend veel mooie prijzen te winnen, die zeer de moeite waard zijn!

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.