Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Super Mixer Gokkast

Super Mixer

De Bellmark Super Mixer biedt je de mogelijkheid een groot aantal verschillende combinaties aan te maken. Houd je van een lekkere cocktail of fruitsap? Deze maak je nu zelf met deze gokkast, waarbij je uiteraard kans maakt op de verschillende mooie winsten die er beschikbaar zijn. Reken op een stortvloed aan credits, op het moment dat je de Super Mixer op de juiste manier weet te gebruiken.

Zelf je credits kiezen

Op het moment dat je gaat spelen op de Super Mixer van Bellmark kun je van start gaan met 1 credit. Je hoeft maar weinig risico te nemen om het spel te leren kennen. Uiteraard kun je vanaf dat moment ook al gewoon kans gaan maken op de verschillende mooie prijzen. Zorg ervoor dat je 2 of 3 dezelfde fruitsymbolen op een winlijn hebt staan, volgens de prijzen die rechts en links van de rollen vermeld staan.

Maximaal 1200 credits
Ga je voor de grote winsten op de Bellmark Super Mixer? Ga dan aan de slag met een groter aantal credits, van 4, 8, 16 of 32 per rol. Des te meer credits je speelt, des te meer winlijnen je tot je beschikking hebt en des te groter de kans op een mooie winst wordt. Zodra je een prijs wint komt deze automatisch in de winbank terecht. Maak gebruik van de 6 meters op de Super Mixer van Bellmark en werk uiteindelijk toe naar die prachtige prijs van 1200 credits, die je er in één klap uit kunt halen!

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.