Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Super 4 Gokkast

Super 4

De Super 4 van Bellmark is er voor de echte fans van de gokkasten. Speel met een inzet van 1, 5, 10 of 20 credits, afhankelijk van hoeveel risico je bereid bent te nemen. Maak kans op een mooie prijs en zet deze door op de supermeter, om een mooie winst in de wacht te slepen.

Inzetten in het bovenspel van Super 4

Je kunt het onderspel spelen met 1 credit. Maak je een winst en wil je die flink uit gaan breiden? Ga dan verder met het bovenspel en kies voor een inzet van 5, 10 of 20 credits. Uiteraard neemt het aantal rollen waar je op kunt spelen toe naarmate je een hogere inzet plaatst. Speel je met een inzet van 20 credits? Dan zal de ster een Wild-symbool worden, waardoor de Bellmark Super 4 je ineens de mogelijkheid biedt om een prachtig bedrag bij elkaar te spelen.

Hogere inzetten en meer winlijnen
Op het moment dat je met de inzetten van 10 of 20 credits durft te spelen kun je de 4 rollen in het bovenspel van de Bellmark Super 4 activeren, maar kun je er daarnaast voor zorgen dat het Super 4 logo wild wordt. Vanaf dat moment kan het haast niet meer mis gaan, waardoor het nog veel leuker wordt om de gokkast te spelen. Je zal geen enkele prijs meer missen, waardoor je er met de Super 4 van Bellmark voor zorgt dat je een mooie winst kunt maken.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.