Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Simply Wild Gokkast

Simply Wild

Heb je de Simply Wild van Bellmark wel eens gespeeld? De kans is groot van wel, aangezien de kast in diverse kringen inmiddels populairder is dan de Random Runner waarop we allemaal wel eens een gokje gewaagd hebben. Je kunt er gokken met de inzet die je wilt, op zoek naar de prachtige winsten.

Van onder naar boven

Zodra je de Simply Wild gaat spelen begin je in het onderspel. Je hoeft daar maar 1 credit in te zetten om van start te gaan. Maak je een leuke winst en gok je vervolgens goed? Dan kun je de credits die je hebt verdiend direct omhoog zetten, naar het bovenspel. Wil je direct door naar het bovenspel? Ook dat is mogelijk door de ‘kies spel’ button te gebruiken. Wat dat betreft bepaal je op de Bellmark Simply Wild helemaal zelf hoe je wilt gaan spelen, wel zo prettig.

Simply Wild met grote inzetten
In het bovenspel kun je spelen met bijvoorbeeld een inzet van 5 credits. Je krijgt dan 3 rollen tot je beschikking, maar niet het Wild-symbool. Wil je dit wel? Speel dan met 10 credits, waardoor je ineens veel meer kans maakt op een mooie winst! Verder kun je met 20 credits spelen als je op zoek bent naar de echt mooie winsten.

Je krijgt er een rol bij en je speelt op 10 winlijnen. Ook de ster wordt helemaal Wild, waardoor je met Simply Wild op zoek kunt naar een mooie winst, die je al vanaf €10 uit kunt laten betalen.

Met veel Speelplezier

Op deze gokautomaat hebben we zowel met echt geld, als met nep geld (de gratis versie) al veel plezier beleefd.

Ben je ook nieuwschierig, probeer dan de gratis versie uit op:
https://www.gratisgokken.nl/simply-wild/

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.