Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Sevens & Stripes Gokkast

Sevens & Stripes

De Bellmark Sevens & Stripes biedt je vrijheid, in combinatie met een prachtige vormgeving en natuurlijk de kans op mooie prijzen. Het is het samenspel van deze drie elementen die ervoor zorgt dat veel spelers er graag gebruik van maken. Geniet van de bekende geluidjes van vallende muntjes, of aan de andere kant van de manier waarop je de rollen keer op keer in beweging kunt zetten.

Massieve hoofdprijs

Het is bij de Bellmark Sevens & Stripes de bedoeling om op zoek te gaan naar bars en zevens, uiteraard in een aantal verschillende kleuren. Slaag je erin om deze te verzamelen? Dan loopt het aantal punten dat je wint snel op, waardoor je uiteindelijk een winst uit kunt laten keren. Het is daarnaast interessant om op rol 1 een rode 7 te krijgen, op rol 2 een witte en op rol 3 een blauwe. Lukt dit? Dan win je de massieve hoofdprijs en zorg je voor een prachtige winst op de Sevens & Stripes van Bellmark.

Munthoogte en inzet

Uiteraard kun je zelf bepalen of je op de Sevens & Stripes van Bellmark direct van start gaat met een mooie inzet, of dat je aan de andere kant eerst de kat even uit de boom kijkt. Kies voor een inzet vanaf €0,10 en speel uiteindelijk toe naar verschillende euro’s per spin. Het mooie van de hogere inzetten op de Bellmark Sevens & Stripes is dat je meer kans maakt op een leuke winst, die ook nog eens een stuk hoger uit zal vallen.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Sevens & Stripes👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.