Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Rocket Money Gokkast

Rocket Money

Ken je de Rocket Money nog uit die speelhal, waar het eigenlijk nooit echt gezellig was? De kast heeft een flinke opfrisbeurt gekregen, waardoor je er nu weer ontzettend veel plezier aan kunt beleven. Win prachtige prijzen en laat de creditmeter vollopen, om de winsten vervolgens al vanaf €10 uit te laten keren.

Kans op 200 credits

Je kunt zelf bepalen of je met 5, 10, 15 of 20 credits gaat spelen op de Bellmark Rocket Money, waardoor je zelf bepaalt hoeveel kans je wilt maken op de verschillende mooie prijzen. Het aantal winlijnen neemt toe met het aantal credits dat je inzet, waardoor je de kans op een leuke winst flink kunt vergroten. Slaag je erin het gecombineerde fruitlogo te spelen? Dan maak je kans op prijzen tot maar liefst 200 credits, waardoor je winsten enorm op kunnen lopen.

Bommetjes laten vallen
Speel je verschillende winlijnen en vallen er 3 bommetjes op de Rocket Money van Bellmark? Dan kun je de rode button activeren, om van start te gaan met het bonusspel. Je lanceert de raket, die de mooiste prijzen voor je uit zal zoeken. Het is niet vreemd om 100 of 200 credits te winnen, waardoor je er vanuit kunt gaan dat je een mooi bedrag verdient. De Rocket Money van Bellmark is een heerlijke gokkast, waar je veel plezier aan zal beleven. Laat de raket afschieten, richting de winsten die jij vervolgens direct uit kunt laten betalen om er mee te doen wat je wilt.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Rocket Money👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.