Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Pirates of the Atlantic Gokkast

Pirates of the Atlantic

De Bellmark Pirates of the Atlantic biedt je de mogelijkheid om een spannend piratenspel te spelen, waarbij het natuurlijk de bedoeling is om zoveel mogelijk buit te verzamelen. Zorg ervoor dat je als kapitein met de buit naar huis gaat, door deze na het spelen van het spel uit te laten keren.

Spectaculaire effecten

De Bellmark Pirates of the Atlantic is voorzien van een aantal spectaculaire effecten, waardoor je er zeker van bent dat je hier veel plezier aan zal beleven. Met name de geluiden zijn op een mooie manier toegepast, net als de vonken die er vanaf spatten op het moment dat je een leuke winst binnen weet te slepen. Speel mee in een spannende piratenfilm met de Bellmark Pirates of the Atlantic, waar je uiteindelijk ook nog een leuke winst aan over kunt houden.

Schatkisten en verdubbelen
Het is bij de Pirates of the Atlantic van Bellmark de bedoeling om een aantal schatkisten te verzamelen, aangezien deze je prijzen tot 200 credits op kunnen leveren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de winsten die je maakt te verdubbelen. Dit doe je met een spelletje Kop en Munt, waarbij je dus steeds 50% kans hebt om je winsten twee keer zo hoog uit te laten vallen. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om dit in ieder geval een keer te proberen. Lukt het dit keer niet? Geen probleem, aangezien de kans groot is dat je met de Bellmark Pirates of the Atlantic snel opnieuw een leuke prijs kunt veroveren, om het nog een keer te proberen.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.