Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

OldTimer Gokkast

OldTimer

Ken je de Bellmark OldTimer al, of heb je wellicht een van de andere kasten uit de Timer-familie gespeeld? Dan weet je waarschijnlijk al dat je de kasten op een heel eenvoudige manier onder de knie kunt krijgen, om er vervolgens een leuke winst mee te maken. Het mooie van de spellen is dat de kans groot is dat je al direct een winst in het onderspel zal maken, om deze uit te breiden in het bovenspel.

Onder- en bovenspel

Je kunt in het onderspel van de Bellmark OldTimer van start gaan met 1 credit, waardoor je nog weinig risico loopt. Slaag je erin om een leuke winst te maken? Dan kun je het bovenspel gebruiken om hiermee verder aan de slag te gaan. Kies een inzet van 5 of 20 credits per spin, om maximaal te profiteren van de winkansen die je er hebt. Uiteraard neemt het aantal winlijnen op de OldTimer van Bellmark toe, naarmate je wat meer risico durft te nemen.

Wist je dat je daarnaast gebruik kunt maken van het 0/4 spel? Als je maar een enkele kers op de winlijn hebt kun je daar gebruik van maken. Win je? Dan kun je 4 credits toevoegen aan de winbank. Op die manier zorgt de Bellmark OldTimer ervoor dat je snel toe kunt werken naar een mooie winst.


Uitbetalen vanaf de OldTimer
Op het moment dat je de winst op de OldTimer van Bellmark uit wilt laten betalen kun je dat doen vanaf een bedrag van €10. Wat dat betreft ben je daar al snel aan toe.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.