Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Night at Exhibit Gokkast

Night at Exhibit

De Bellmark Night at Exhibit is gebaseerd op de bekende film, waarin het museum centraal staat. Dit keer speel jij de hoofdrol en ben jij de speler die de mooie prijzen in de wacht kan slepen op het moment dat je de juiste symbolen op de winlijnen weet te verzamelen.

Levendig museum

Heb je de film gezien en was je blij dat jij lekker op je bioscoopstoel kon blijven zitten? In de Bellmark Night at Exhibit neem jij de touwtjes in handen en ben jij degene die het museum in zal moeten. Draai aan de verschillende rollen en ga op zoek manier op zoek naar de verschillende symbolen die je een mooie prijs op zullen leveren. Laat je verleiden door de verschillende schatten die je tegenkomt en ga op de juiste manier om met het aapje op je pad. Slaag je erin om de Bellmark Night at Exhibit op de juiste manier te spelen? Dan kan je dit een mooie winst opleveren!

Boven en onder
Je hebt bij de Night at Exhibit van Bellmark de beschikking over zowel een bovenspel als een onderspel, waardoor je wat dat betreft zelf bepaalt op welke manier je wilt gaan spelen. Ken je de kast nog niet zo goed? Doe dan wat ervaring op in het onderspel, met 1 credit per spin. Ben je van plan een mooie winst te maken? Kies dan voor het bovenspel van Bellmark Night at Exhibit, waarbij je 4, 8, 16 of 32 credits per spin in kunt zetten.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.