Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

MID Gokkast

MID

De MID van Bellmark laat jou in de zwarte schoenen van de Men in Black stappen. Dit keer gaat het om de Men in Dark Suits, vandaar dat we spreken van MID. Het is uiteindelijk jouw missie om de aarde te redden, van de buitenaardse wezens die van plan zijn om onze planeet over te nemen.

Stoere missie

Je gaat met de Bellmark MID op een stoere missie, waarbij het je belangrijke taak is om onze aarde te redden van de buitenaardse wezens die daar verkeerde plannen mee hebben. Zorg ervoor dat je de nieuwe lieveling van de grote baas wordt, aangezien je dan kunt rekenen op een aanzienlijke beloning. Je kunt de MID van Bellmark eerst eens leren kennen door eerst met een laag aantal credits per spin te spelen. Voer dit vervolgens op, om alle winlijnen te activeren en er uiteindelijk zelfs voor te zorgen dat de Zappers Wild zullen worden.

Bepaal zelf je inzet
Speel met een inzet van 1 credit per spin indien je de Bellmark MID nog niet zo goed kent. Wat gebeurt er wanneer je wilt en wat zijn de symbolen die je dient te verzamelen? Zodra je de missie wat beter leert kennen wordt het tijd om ook de munitie te verbeteren. De aliens zullen er alles aan doen om je tegen te werken. Speel met 16, 32 of zelfs 64 credits, zodat je maximaal kans maakt op alle prijzen. De Zappers worden Wild, waardoor die je bijzondere extra prijzen op kunnen leveren op de MID van Bellmark.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.