Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Magic Circle Gokkast

Magic Circle

De Magic Circle van Bellmark is eindelijk opgenomen in het assortiment, waardoor je deze kast kunt gaan spelen. De kans is groot dat je deze gokkast al een keer in het echt gespeeld hebt. Probeer op te klimmen tot de buitenste cirkel, om op die manier 200 credits in de wacht te slepen!

Fruitjes verzamelen met Magic Circle

Het is bij Magic Circle van Bellmark de bedoeling dat je fruitjes verzamelt, op de horizontale winlijn. Deze heb je tot je beschikking bij een inzet van 1 credit. Speel ook de winbanken, om ervoor te zorgen dat je de winsten aardig op kunt laten lopen, voordat je ze accepteert. Speel vervolgens ook eens met 5 of 10 credits en ga op die manier op jacht naar de verschillende ster-symbolen. Dit zijn de prijzen die je wilt winnen met de Bellmark Magic Circle, aangezien je op die manier toe kunt werken naar een echt leuke winst.

Sterren en prijzen
Speel je met een inzet van 5 credits op de Bellmark Magic Circle? Dan kun je met 3 sterren maximaal 100 punten verzamelen. Met een inzet van 10 kunnen de mysteries zelfs oplopen tot 200 punten! Heb je nog wat meer geluk? Dan krijg je de verschillende kleuren sterren. De Magic Circle gaat van start en je mag schieten op de prijzen. Verzamel zoveel mogelijk punten, maar pas ervoor op dat je ‘stop’ niet raakt. Verzamel een mooie winst met de Bellmark Magic Circle en laat deze natuurlijk uitbetalen zodra je €10 of meer hebt weten te verzamelen.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Magic Wheel 4 Player👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.