Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Koning Voetbal Gokkast

Koning Voetbal

We spelen iedere week voetbal in de competitie en regelmatig met het Nederlands Elftal. Wil jij zelf bepalen wanneer je deze prachtige sport beoefent? Speel dan de Bellmark Koning Voetbal kast. Je bepaalt zelf je inzet, om vervolgens op zoek te gaan naar de verschillende voetballen. Heb je deze eenmaal binnen? Dan begint het prijzen te regenen!

Schieten op de voetbal

Je kunt dan gaan schieten in de mega voetbal, waardoor je ontzettend veel credits kunt gaan verzamelen. Speel bijvoorbeeld het extra spel Strafschoppen, waarbij je er in ieder geval zeker van bent dat je prijs hebt, net als bij Aanvalluh. Dit zorgt ervoor dat je de Koning Voetbal van Bellmark op een heel winstgevende manier kunt spelen. Slaag je erin om de rode zevens te draaien? Bereid je dan voor op een enorme klapper, aangezien je er in één keer 200 credits bij zal krijgen! Dat is nog eens een hoofdprijs voor het internationale voetbal.

Kies je credits
Uiteraard kun je op de Koning Voetbal zelf bepalen met hoeveel credits je wenst te spelen. Ga bijvoorbeeld voor een inzet van 1 credit om het spel eens te leren kennen, of zet er 5 in om op 5 winlijnen te gaan spelen en daarmee de kans op winst een stuk groter te maken. Je speelt de Koning Voetbal kast exclusief bij Bellmark en dat doe je uiteraard gewoon in het Nederlands. Wat dat betreft is het precies duidelijk waar je op dient te letten en kun je de winsten uit laten betalen vanaf een bedrag van €10.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Football Champions Cup👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.