Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Jingle Scratch gokkast

Jingle Scratch gokkas

Wordt het bijna kerst en heb je zin in een gokkast die daar op een heel leuke manier op inspeelt? Ga voor de Jingle Scratch, waarmee je direct in de stemming zal komen. De fruitmachines heeft 2 minigames tot z’n beschikking en zorgt er dankzij de grote kerstboom voor dat je op zoek kunt gaan naar de leukste cadeaus.

Rustig aan beginnen

Wil je de Jingle Scratch van Bellmark eerst een keer rustig uitproberen? Geen probleem, gebruik een inzet van 1 credit, waarmee je direct een winlijn tot je beschikking krijgt. Vervolgens kun je aan de slag gaan met 5 credits, om je kansen op winst flink groter te maken. Het is uiteraard de bedoeling om op zoek te gaan naar de kerstbomen en kerstmannen. Die leveren je een aantrekkelijke winst op bij de Jingle Scratch van Bellmark. Heb je gewonnen? Dan kun je de winst al vanaf €10 uit laten betalen!

Drie kerstbomen bij Jingle Scratch

Ga bij de Bellmark Jingle Scratch op zoek naar 3 kerstbomen, aangezien je in de kerstboom mag prijsschieten, op het moment dat je deze hebt gevonden. Er zitten verschillende prijzen in de boom, waarmee je door kunt gokken, of die je direct uit kunt laten betalen. Slaag je erin 3 kerstmannen te verkrijgen? Dan mag je de Jingle Scratch knop aanklikken en krijg je een unieke kraskaart tot je beschikking. Ga leuk de kerst in, dankzij de mooie prijzen die je kunt winnen met behulp van de Jingle Scratch van Bellmark.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Jingle Spin👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.