Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Jackpot Gokkast

Jackpot

De Bellmark Jackpot doet z’n naam eer aan, door inderdaad prachtige prijzen aan te bieden. Je kunt er spelen met een inzet van 1 credit per draai om het spel te leren kennen. Kies vervolgens voor 16 – 64 credits, om de mooie prijzen in de wacht te slepen.

Hogere inzet voor hogere prijzen

Zodra je de inzet verhoogd neemt de kans op een prijs toe, maar kun je er op de Jackpot van Bellmark daarnaast op rekenen dat de hoogte van de prijzen toe zal nemen. Dat betekent in principe dat je kans maakt op een mooie winst. Speel je bijvoorbeeld met 16 credits? Dan zijn ook de kersjes ineens 16 punten waard, waardoor de winsten snel op kunnen lopen. Speel je met 64 credits op de Bellmark Jackpot? Dan maak je kans op een winst tot 2.000 credits, als je drie keer een 7 of een kroontje draait.

Parkeren op de Jackpot
Wil je graag in het bovenspel van de Bellmark Jackpot komen? Dan is het verstandig om de credits die je wint te parkeren. Je kunt er aan de andere kant natuurlijk ook voor kiezen om het 0/1 spel te spelen. Hiermee gaat er iedere keer een credit naar de winbank. Het mooie van dit spel is dat je er een hoge winkans van 99,9% hebt. Dit betekent dat je haast niet kunt verliezen. De Jackpot van Bellmark is een goede keuze als je de komende tijd even wat winsten kunt maken, om die vervolgens vanaf €10 uit te laten betalen.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Jackpot 6000👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.