Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Indiana Smith Gokkast

Indiana Smith
Stap zelf in de schoenen van de bekende Indiana Jones, door deze Indiana Smith van Bellmark te spelen. Je gaat op avontuur, op jacht naar de prijzen die er verstopt liggen. Het is de combinatie van een mooie vormgeving, het geluid en de spanning die er samen voor zorgen dat deze kast een geweldige keuze is.

Op jacht naar de buit

De Bellmark Indiana Smith biedt je de mogelijkheid om op jacht te gaan, naar de buit die verstopt ligt. Het is jouw taak om net als in de filmische release The Reels of Faith te zorgen voor een goede afloop, waar jij in dit geval uitstekend van kunt profiteren. Het mooie van het spel is dat je verschillende manieren tot je beschikking hebt, om uit te komen bij de prijzen. Speel het spel, of ga aan de andere kant juist op zoek naar de speciale symbolen van de Indiana Smith van Bellmark.

Kies je eigen avontuur

Je hebt op de Bellmark Indiana Smith de vrijheid om je eigen avontuur te kiezen. Houd er rekening mee dat de vier maskers, de Indiana logo’s en de kisten je stuk voor stuk 200 credits op zullen leveren. Daarnaast kun je via je inzetten in het spel kiezen voor een kans op een grote prijs, of de mogelijkheid de kast beter leren kennen. Zet 1, 4 of 16 credits per rol in. Speel je op een inzet van 16? Dan zijn je winbanken eerder vol, waardoor je met de Bellmark Indiana Smith een geweldige winst in de wacht kunt slepen.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.