Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Hot Play Gokkast

Hot Play

Met de Hot Play van Bellmark kun je op een heerlijke manier gaan gokken. De kast heeft meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. Je hebt er bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf te bepalen of je er met 1, 5, 10 of 20 credits wilt spelen. Uiteraard kun je het spel een stuk spannender maken, door meer credits toe te voegen. Speel je met 20 credits? Dan zullen de 3 thermometers zich vullen, waardoor je snel meer prijzen gaat winnen.

Big Bonus Meter

Ook de Big Bonus Meter van de Bellmark Hot Play zorgt ervoor dat je flink in de prijzen kunt vallen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mogelijkheid om je winst maximaal 40x te verdubbelen? Je zorgt er op die manier voor dat je in totaal winsten tot 2.000 credits kunt verzamelen, enorme bedragen op de gokkast.

Verdubbelen op de Hot Play
Daarnaast heb je op de Bellmark Hot Play de mogelijkheid om je gewonnen credits eenvoudig te verdubbelen. Je zorgt er op die manier met behulp van Kop of Munt voor dat je de prijzen die je wint veel verder op kunt laten lopen. Houd er rekening mee dat de prijzen verdwijnen op het moment dat je verliest, waardoor je op de Hot Play veel spanning zal ervaren.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.