Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

GunSmoke Gokkast

Ben je op zoek naar een makkelijk speelbare fruitautomaat? Dan is de Bellmark GunSmoke een uitstekende keuze voor je! Je zorgt er op die manier voor dat je direct aan de slag kunt, op zoek naar de 200 credits die je kunt winnen. Doe het in het begin rustig aan, of ga juist hard van start op zoek naar de prijzen.

Real Gold fruitmeter

Let bij de GunSmoke van Bellmark onder andere op de Real Gold fruitmeter. Dit is een leuk extraatje, dat gevuld wordt op het moment dat er een peer op de winlijn valt. Zorg er vervolgens voor dat je een pruim, een bel, een meloen en uiteindelijk een ster draait. Ben je hierin geslaagd? Dan krijg je een beloning van 20 credits! Je kunt er vervolgens toe besluiten hiermee te gaan spelen op de Bellmark GunSmoke, of de credits mee te nemen naar het bovenspel.

Bovenspel van de GunSmoke

Zodra je eenmaal aankomt bij het bovenspel van de GunSmoke van Bellmark kun je kiezen uit een inzet van 4 of 20 credits per spel. Het is interessant om er 20 te kiezen, aangezien de sterren dan erg interessant worden. Ze tellen allemaal los en hebben een waarde van 10 – 200 credits, waardoor de winsten gemakkelijk op kunnen lopen. Uiteraard kun je de winsten uit het bovenspel gemakkelijk incasseren. Je zorgt er op die  manier voor dat de GunSmoke van Bellmark een heerlijke gokkast is, waarmee je een aantrekkelijke winst zal maken.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Dead or Alive 2👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.