Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Graffiti Gokkast

Graffiti

Speel je op de Bellmark Graffiti? Dan kun je van start gaan met 1 credit, maar kun je dit op laten lopen om meer kans te gaan maken op de grotere winsten. Het mooie hiervan is dat je in principe zelf kunt bepalen hoeveel risico je wilt nemen. Draai je 1, 2 of 3 winnende symbolen? Dan maak je een mooie winst!

Ladder met symbolen

De Graffiti van Bellmark maakt gebruik van een speciale ladder, waarmee je de winsten behoorlijk op kunt laten lopen. Begin met een kersje en werk uiteindelijk toe naar de jackpot, om op die manier een mooi bedrag te verdienen. Uiteraard heb je zelf de mogelijkheid om de waarde op te laten lopen, door gebruik te maken van de ladder. Dit doe je op de Bellmark Graffiti door de Take Ladder knop in te drukken nadat je een winst hebt gemaakt.

Verdubbelen op de Graffiti
Wil je de winsten die je maakt op de Graffiti van Bellmark graag verdubbelen? Dat is geen probleem, je kunt gebruik maken van de Gamble mogelijkheid, door Kop of Munt te kiezen. Vervolgens kun je de winsten nemen door Save to Bank aan te klikken. Je bent vrij in het risico dat je wilt nemen, waardoor je toe kunt werken naar de hoogste prijzen die alleen voor de beste spelers zijn weggelegd. Wil je liever iets minder risico nemen? Geen probleem, op de Bellmark Graffiti kun je winsten al vanaf een bedrag van €10 uit laten betalen, zodat je daar snel de beschikking over hebt.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.