Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Golden Spinner Gokkast

Golden Spinner

De Golden Spinner van Bellmark zorgt ervoor dat je op een heel klassieke manier aan de slag kunt met een fruitautomaat. Het is een spel dat een volledige update gekregen heeft, waardoor het er aan de andere kant wel modern uit is komen te zien. Laat het aantal credits oplopen, aangezien je op die manier kans kunt maken op de grote prijzen.

Basisspel en jackpot

Uiteraard heb je op de Golden Spinner van Bellmark de mogelijkheid om zowel het basisspel te spelen, als aan de slag te gaan met een speciale feature. Wat dacht je bijvoorbeeld van de jackpot die je er kunt winnen? Verzamel de jackpot symbolen en zorg er op die manier voor dat je daar naartoe kunt werken. Je maakt kans op de grote prijzen die er met de Bellmark Golden Spinner te winnen zijn, los van de reguliere winsten die je er maakt.

Bovenspel met Winmeter
Je hebt op de Bellmark Golden Spinner zowel een onderspel als een bovenspel tot je beschikking, waardoor je wat dat betreft zelf kunt bepalen op welke manier je speelt. Slaag je erin om 3 dezelfde fruitsymbolen te verzamelen op 1 van de 5 winlijnen? Dan komen de gewonnen credits in de winmeter terecht. Daar heb je vervolgens de mogelijkheid om deze op te laten lopen tot 200 credits. Wat dat betreft kun je met de Golden Spinner van Bellmark wat extra risico nemen, om de winsten flink groter uit te laten vallen.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.