Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Golden Oldie Gokkast

Golden Oldie

Ken je de Golden Oldie van Bellmark? Dit is een prachtige gokkast, waarmee je de herinneringen aan vervlogen tijden tot leven kunt brengen. Je kunt een reis terug in de tijd maken, naar de periode waarin we er in het café allemaal van hielden om een gokje te wagen.

Horizontale en diagonale winlijnen

Het voordeel van de Bellmark Golden Oldie is dat de kast op een heel eenvoudige manier in elkaar zit. Je kunt er zelf bepalen met hoeveel credits je aan de slag wenst te gaan, om vervolgens direct te gaan spelen. Zet je bijvoorbeeld 5 credits in? Dan draaien de 3 rollen en ben je actief op 5 winlijnen, zowel in de horizontale als de diagonale richting. Wil je wat meer kans op winst maken? Dan is het slim om de inzet eens te verhogen naar 10 credits. Je zorgt er op de Golden Oldie voor dat er 10 winlijnen beschikbaar komen.

Grote winsten op de Golden Oldie
Ga je voor de echt grote winsten op de Golden Oldie van Bellmark? Ga dan voor een inzet van 20 credits. Op die manier kun je er op rekenen dat alle 4 de rollen gaan draaien, zodat je geen enkele kans laat liggen. Laat de winsten maar binnenstromen op de Bellmark Golden Oldie, die je vervolgens vanaf een bedrag van €10 uit kunt laten betalen, op het moment dat jij dit wenst.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Golden Grimoire👆

 

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.