Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Gigantic Gokkast

Gigantic

De Bellmark Gigantic is gebaseerd op dat enorme schip, dat helaas is komen te vergaan. Het was het schip dat niet kon zinken, maar niets bleek minder waar. Het is nu aan jou de taak om het schip op de juiste manier te besturen en uiteindelijk toe te werken naar de prijs waar je naar op zoek bent.

Enorm schip

Houd je goed vast op het moment dat je de Gigantic van Bellmark gaat spelen, aangezien je een enorm schip tot je beschikking krijgt. Het is de bedoeling om bijvoorbeeld wincombinaties te maken in de vier rollen die je tot je beschikking hebt. Daarnaast kun je gebruik maken van de kriskrascombinaties en de speciale symbolen die af en toe opduiken. Wist je dat er daarnaast een jackpot actief is? Hier kun je kans op maken door per spin 400 credits in te zetten op de Bellmark Gigantic.

Drie reddingsboeien
Ben je lekker aan het spelen op de Gigantic van Bellmark? Dan is de kans groot dat je na een tijdje ineens te maken krijgt met 3 reddingsboeien in je beeld. Zoals je uit de film waarschijnlijk wel weet zijn dit belangrijke materialen, waarmee je ervoor zorgt dat je het geheel tot een goed einde kunt brengen. Dit kan je afhankelijk van je inzet tot wel 4.000 credits opleveren! Speel met een aantrekkelijke inzet van 1, 5, 10, 100, 200 of 400 credits. Je bepaalt op die manier zelf hoeveel je wilt winnen met de Gigantic van Bellmark.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Giant’s Gold👆

 

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.