Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Fruitman Gokkast

Fruitman

Ken je The Amazing Fruitman? Dit is waar deze Bellmark Fruitman op gebaseerd is, waardoor je de mogelijkheid hebt om in zijn huid te kruipen. Je hebt een groot aantal verschillende mogelijkheden tot je beschikking om een mooie winst te maken, waarmee je op zoek gaat naar de prijzen die er te verdienen zijn.

The Amazing Fruitman

Het mooie van de Fruitman van Bellmark is dat men de gemaskerde held op een prachtige manier terug laat komen in de gokkast. Het leuke hiervan is dat je een cool persoon voor je hebt, die bovendien knap en fruitig is, naast het winstgevende karakter dat op een uitstekende manier past bij de manier waarop je op de gokkast wilt gaan spelen. Werk langzaam toe naar de meest hoge inzet op de Bellmark Fruitman, op die manier zorg je er namelijk voor dat je een prachtige winst kunt pakken!

Onderspel en bovenspel
Gebruik zowel het onder- als het bovenspel van de Fruitman van Bellmark. Op die manier kun je met een inzet van 1 credit zoveel mogelijk Fruitman symbolen verzamelen. Lukt dit? Dan krijg je een mystery, die zomaar op kan lopen tot 200 punten. Je kunt deze winsten verzamelen, maar je kunt er ook het bovenspel mee gaan spelen. Daar kies je voor een inzet van 5, 10 of 20, om de prijzen te gaan pakken. Zorg ervoor dat je voldoende credits beschikbaar hebt, zodat je de Bellmark Fruitman goed kunt leren kennen en die prijzen uiteindelijk allemaal voor jou zullen zijn.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.