Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Frank ‘n Stein Gokkast

Frank ‘n Stein

De Bellmark Frank ‘n Stein is gebaseerd op de griezelfilm die we allemaal kennen. Durf jij het aan om in het hol van de leeuw op zoek te gaan naar een mooie winst? De mooiste prijzen liggen altijd op de minst toegankelijke plaatsen, waardoor de kans groot is dat je hier een winst boekt.

Scary fruits

Trotseer de verschillende scary fruits van de Frank ‘n Stein van Bellmark, om op zoek te gaan naar de winst die je verdient. Help de gekke dokter om zijn creatie tot leven te wekken. Lukt het je om dit voor elkaar te krijgen? Dan krijg je de live potten tot je beschikking en mag je daar zelf een prijs uit pikken. Het kost wat moed om de Frank ‘n Stein van Bellmark te spelen, maar zodra je daar eenmaal in slaagt kun je er vanuit gaan dat men je er rijkelijk voor zal belonen. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om de gokkast in ieder geval een keer uit te proberen.

Winlijnen en verdubbelen
Je kunt er prachtige prijzen winnen, bijvoorbeeld indien je speelt om de jackpot. De Frank ‘n Stein van Bellmark biedt je in dat geval de mogelijkheid een prijs te winnen tot 2.500 credits! Daarnaast kun je de verschillende winlijnen gebruiken om toe te werken naar een mooie prijs, waarbij deze op kunnen lopen tot 200 per schot. Uiteraard kun je de winsten die je maakt eenvoudig verdubbelen. Je gebruikt hier het bekende Kop en Munt spel voor. Wij weten in ieder geval zeker dat je uren speelplezier aan de Bellmark Frank ‘n Stein zal beleven, waarschijnlijk met een mooie winst als resultaat.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.