Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Dynamite Deluxe Gokkast

Dynamite Deluxe

De Bellmark Dynamite Deluxe zorgt voor een mooie kast, waarop je de keuze hebt uit een groot aantal verschillende wincombinaties. Het voordeel daarvan is dat de kans groot is dat je met 2 of 3 symbolen direct een leuke winst zal maken. Bekijk de prijzen links in het basisspel, zodat je daar goed van op de hoogte bent.

Staven dynamiet

Het is uiteraard verstandig om op de Bellmark Dynamite Deluxe op zoek te gaan naar de dynamietstaven. Op die manier kun je een mystery verzamelen, van 10 – 100 credits. Wat dat betreft kun je de winsten eenvoudig snel op laten lopen, waardoor je kans maakt op een leuk bedrag. Vallen er zelfs 3 staven? Dan is je winst op de Dynamite Deluxe van Bellmark een stuk groter. In dat geval win je zomaar 20 – 200 credits, waardoor het de moeite waard is om hier duidelijk naar op zoek te gaan.

Bovenspel van de Dynamite Deluxe
Het is daarnaast een uitstekend idee om het bovenspel van de Bellmark Dynamite Deluxe te spelen. Je hebt daar de mogelijkheid om 8, 16 of 32 credits per spin in te zetten. Slaag je erin om op een van de maximaal 40 lijnen een prijs te winnen? Dan loopt de winst snel op en kun je dankzij de Wild dynamietstaven nog snel geld verdienen. Ga de kast gewoon eens uitproberen en kom er zelf achter hoe je met de Dynamite Deluxe van Bellmark een mooie winst kunt maken.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.