Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Double Sixteen Gokkast

Double Sixteen

De Double Sixteen gokkast van Bellmark zorgt voor een hartstikke leuk Sweet Sixteen feestje. Zorg ervoor dat het credits regent, op deze gokkast die op een heel eenvoudige manier in elkaar zit. Zet je credits klaar en ga direct aan de slag, aangezien dit werkelijk niet mis kan gaan.

Onderrij verlicht

Je speelt met een inzet van 5 credits op de eerste drie rollen van de onderste serie, waardoor je de beschikking hebt over 4 horizontale winlijnen. Speel je met een inzet van 10 op de Double Sixteen van Bellmark? Dan verlicht de kast de gehele onderrij en heb je ineens de beschikking over 8 winlijnen. Ga je met de inzet van 20 nog een stapje hoger op de Bellmark Double Sixteen? Dan heb je zelfs 16 winlijnen tot je beschikking en kan het bijna niet meer misgaan.

8 winbanken op Double Sixteen
De 8 winbanken op de Bellmark Double Sixteen zorgt ervoor dat je flink kunt klimmen in het aantal credits dat je kunt winnen. Dit kan oplopen tot maximaal 1600 credits, een enorm aantal dat staat voor een prachtige winst. Uiteraard kun je de winst op de Double Sixteen van Bellmark eenvoudig uit laten betalen, vanaf een waarde van minimaal €10.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Double Stacks👆

 

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.