Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Double Diamonds Gokkast

Double Diamonds

De Bellmark Double Diamonds laat je op zoek gaan naar diamanten, om op die manier een mooi bedrag bij elkaar te spelen. Het mooie hiervan is dat de zoektocht op een eenvoudige wijze in elkaar zit, maar je aan de andere kant toch op verschillende manieren kunt winnen. Sleep je met de Double Diamonds van Bellmark een mooie prijs in de wacht? Dan hoor je de muntjes kletteren, een heerlijk geluid.

Diamanten en andere symbolen

Het is bij de Bellmark Double Diamonds de bedoeling om op zoek te gaan naar de diamanten, al zijn er ook verschillende andere symbolen van waarde. Ga bijvoorbeeld op zoek naar de kersjes, de single bars en natuurlijk de double en triple bars van waarde. Slaag je erin deze symbolen te verzamelen op de winlijnen? Dan zal de Double Diamonds van Bellmark je belonen met een mooie winst in punten. Uiteraard kun je deze uit laten betalen, maar je kunt er ook verder mee gaan spelen.

Zelf je inzet bepalen
Je hebt op de Bellmark Double Diamonds de mogelijkheid om zelf je inzet te bepalen, waardoor je daar volledig vrij in bent. Wil je het spel bijvoorbeeld eens uitproberen? Doe dit met een inzet van 1 credit, bij een muntwaarde van €0,10. Aan de andere kant kun je er met een muntwaarde van €15 en een groter aantal credits voor zorgen dat je een prachtige prijs in de wacht kunt slepen met de Double Diamonds van Bellmark.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Double Gem👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.