Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Double Cash Gokkast

Double Cash

De Bellmark Double Cash laat je op zoek gaan naar zakjes met geld, die je kunt verzamelen om punten in de wacht te slepen. Het mooie van de gokkast is dat deze op een prachtige wijze is vormgegeven. Het is net alsof je een echt casino binnenstapt, terwijl je aan de andere kant natuurlijk gewoon thuis zit.

Bepaal je inzet

Je kunt zelf in inzet bepalen op de Double Cash van Bellmark. Je kunt beginnen met een inzet van €0,10, om vervolgens op te werken tot een maximale inzet van €15 per draai, wanneer je van plan bent om een echt grote winst te maken. Wil je het graag wat rustiger aan doen? Dat is geen probleem. Probeer het aantal credits waarmee je speelt zo snel mogelijk op te voeren. Op die manier zorg je er namelijk voor dat je snel meer kans op prijzen maakt, dankzij de extra winlijnen op de Bellmark Double Cash die er beschikbaar komen.

Geldzakjes verzamelen met Double Cash
Het is bij de Bellmark Double Cash de bedoeling om op zoek te gaan naar onder andere de geldzakjes. Deze zijn het meeste waard, meer dan de rode kruizen en de blauwe bars die je kunt draaien. Houd er rekening mee dat de zwarte cirkels je geen prijs opleveren, dus probeer die in ieder geval zoveel mogelijk te vermijden. Op die manier is de Double Cash van Bellmark een heerlijke gokkast, waar je urenlang plezier van zal hebben.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.