Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Dinopark Gokkast

Dinopark

De Dinopark van Bellmark is een goed voorbeeld van de kasten die op de bekende films uit onze historie gebaseerd zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je zelf deel uit kunt maken van de periode waarin de dino’s leefden, zoals we die kennen uit Jurassic Park.

Terug in de tijd

Je maakt met de Bellmark Dinopark een geweldige reis terug in de tijd, om uiteindelijk uit te komen bij een prachtige gokkast, met leuke geluidseffecten. Ben je sterk genoeg om de T-Rex te weerstaan en lukt het je om winsten te pakken, zonder dat deze dinosaurus ze van je af weet te pakken? Speel de Bellmark Dinopark regelmatig, om op die manier meer ervaring op te doen en deze zo goed mogelijk te leren kennen. Je zal merken dat je er steeds beter in wordt en het je beter lukt om de verschillende winsten in de wacht te slepen.

DNA en Dinopark logo’s
Zodra je de Dinopark van Bellmark speelt is het van belang om de verschillende symbolen op de winlijnen bij elkaar te spelen. Heb vooral aandacht voor de DNA en Dino logo’s, aangezien die je veel punten op kunnen leveren. Ook de T-Rex is goed voor 200 punten, waardoor dat een interessante kandidaat is die je veel winst op kan leveren. Een bezoekje aan het Dinopark van Bellmark is een hele uitdaging, maar wanneer je hier goed in slaagt weet je aan de andere kant zeker dat je een mooie winst zal maken.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Jungle Spirit👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.