Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Diamond Mine Gokkast

Diamond Mine
Heb je genoeg van de standaard fruitmachines die er beschikbaar zijn? Wat dacht je van de Diamond Mine, waarmee je op 7 rollen in het onderspel kunt gaan spelen? De kans is groot dat je er een mooie prijs zal winnen. Dankzij de inzet die je zelf kunt kiezen heb je bovendien de mogelijkheid om enorme prijzen in de wacht te slepen.
Maximaal 80 credits
Je kunt op de Bellmark Diamond Mine zelf bepalen met welke bedragen je wilt gaan spelen. Ben je van plan om de kast eerst eens uit te proberen, of wil je aan de andere kant juist flink uitpakken en op die manier een mooie winst maken? Je kunt 1 credit spelen om het spel uit te proberen, of dit op laten lopen naar 80 credits in het basisspel! Draai je op de Diamond Mine van Bellmark 2 of 3 dezelfde symbolen? Dan kun je rekenen op een mooie winst en zijn je inspanningen niet voor niets geweest.
Extra features
Uiteraard heb je daarnaast een aantal extra features tot je beschikking op de Diamond Mine van Bellmark. Wat dacht je bijvoorbeeld van de topgame die je kunt spelen? Het is de bedoeling om diamanten te verzamelen, aangezien je op die manier mooie prijzen in de wacht kunt slepen. Uiteraard kun je de credits die je wint al vanaf €10 uit laten betalen. Dat betekent dat je de winsten van de Bellmark Diamond Mine snel tot je beschikking hebt en je er direct mee kunt doen wat je wenst.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Diamond Mine👆

 

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.