Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Criss Cross Crazy gokkast

Criss Cross Crazy

Ben je op zoek naar een (te) gekke gokkast? Speel de Bellmark Criss Cross Crazy, aangezien je dan echt niet weet wat je meemaakt. De fruitjes worden er stuk voor stuk helemaal blij van wanneer je begint met spelen, vooral wanneer je een mooie winst maakt! Uiteraard kun je beginnen met 1 credit, om vervolgens ook met 5, 10 of 20 credits te spelen.

Clubmeter op de Criss Cross Crazy

Daarnaast is de Bellmark Criss Cross Crazy voorzien van een aantal leuke extra’s. Je speelt het onderspel standaard op 3 rollen met 1 winlijn, maar je kunt in de wintabel zien dat er behoorlijk wat wincombinaties te vormen zijn. Win je een mooi aantal punten? Dan kun je daar direct mee gaan gokken, of kun je deze verzamelen in de Clubmeter. Op die manier werk je toe naar een prachtige prijs op de Criss Cross Crazy van Bellmark. Er zijn mogelijkheden genoeg, waardoor de kast niet snel gaat vervelen.

Speel het bovenspel
Heb je het onderspel van de Criss Cross Crazy een aantal keer gespeeld en ben je toch toe aan iets nieuws? Kies dan voor het bovenspel, waar de fruitjes kriskras actief zullen worden. Je kunt met een inzet van 10 credits op 4 rollen spelen en aangezien de wincombinaties zowel van rechts naar links als andersom werken heb je een grote kans om een mooie prijs in de wacht te slepen. Lukt het je op de Bellmark Criss Cross Crazy om 4 citroentjes te verzamelen? Dan gaat de kast uit z’n dak en jij ook, want je krijgt er gelijk 2x 80 punten bij!

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Criss Cross 81👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.