Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Crazy Break Gokkast

Crazy Break

De Bellmark Crazy Break is een remake van de originele kast. Heb je de originele gokkast vroeger veel gespeeld? Dan zal je veel plezier beleven aan deze kast uit 2012! Er zijn een aantal nieuwe features toegevoegd, waardoor er zelfs als ervaren speler voldoende te ontdekken valt.

Bonus features van Crazy Break

Ga je de Crazy Break spelen? Dan heb je direct kans dat het Crazy symbool op de eerste rol op de winlijn valt. In dat geval activeert de kast direct de bonus feature. De Crazy wordt Wild en vervangt elk ander symbool. Het mooie hiervan is dat je snel toe kunt werken naar een mooie winst. Pas op, zodra het Break symbool valt schakelt de kast de Wild-feature uit, waardoor je even pas op de plaats zal moeten maken. Dit zorgt voor een hoop spanning tijdens het spelen van de Crazy Break van Bellmark.

Onderspel en bovenspel
Uiteraard zijn er op de Crazy Break zowel een onderspel als een bovenspel beschikbaar, waardoor je er op verschillende manieren mee aan de slag kunt gaan. Je kunt diverse kriskrascombinaties op de kast maken, waardoor de kans groot is dat je snel een mooie winst tot je beschikking zal hebben. Probeer het zelf gewoon eens een keer uit, aangezien de kans groot is dat je zelfs met 1 credit al leuke bedragen kunt verdienen. Speel je het bovenspel op de Bellmark Crazy Break? Dan ga je aan de slag met 10 of 20 credits, waardoor de gewonnen bedragen sneller op zullen lopen.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Hall of Gods👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.