Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Cash Boom Gokkast

Cash Boom

De Cash Boom van Bellmark biedt je zowel een bovenspel als een onderspel, naar de extra’s die er beschikbaar zijn. Het is de complete uitvoering van de Cash Boom, die we allemaal wel eens een keer gespeeld hebben. Het mooie van deze kast is dat je er op diverse manieren flinke prijzen in de wacht kunt slepen.

Onder of boven

Je kunt zowel onder als boven gaan spelen, waardoor je een grote mate van vrijheid tot je beschikking hebt. Wist je bijvoorbeeld dat je in het onderspel van Bellmark Cash Boom al met 1 credit kunt gaan spelen? Zodra je boven gaan spelen kun je dat met 5 of 10 credits doen. Het voordeel hiervan is dat de fruitjes steeds meer waard worden en dat je de mogelijkheid krijgt om 3 bommen te scoren. Wat dat betreft loopt de kans op een mooie winst flink op, zodat je daar op kunt gaan rekenen.

Cashboom schieten
Slaag je erin om 3 bommetjes te draaien op de Bellmark Cash Boom? Dan begint het feest, aangezien je mag gaan schieten op het Cash Boom prijzenbord. De prijzen zijn afhankelijk van de inzet waarmee je speelt, dus probeer hier rekening mee te houden tijdens het spelen. Schiet je raak op de Cash Boom? Dan kun je verschillende mooie prijzen in de wacht slepen. Je kunt de winsten op de Bellmark Cash Boom al uit laten betalen vanaf maar €10, waardoor je er bovendien direct mee aan de slag kunt en je kunt doen wat je wenst.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Twin Spin👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.