Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Cash 300 Gokkast

Cash 300

Het is bij de Bellmark Cash 300 de bedoeling om vier bellen te verzamelen, aangezien je op die manier zomaar 20 keer mag spinnen! Bovendien kun je gebruik maken van het bonusspel, om op die manier tijdens een behoorlijk lange tijd op zoek te gaan naar de mooiste prijzen.

Zelf je inzet bepalen

De Cash 300 van Bellmark laat je graag zoveel mogelijk vrijheid. Zet bijvoorbeeld 1, 5 of 10 credits in, om zelf aan te geven hoe snel je wilt gaan spelen. Je speelt altijd op 4 rollen, waardoor je behoorlijk wat kans hebt op een mooie prijs. Bovendien heb je 9 winlijnen, waardoor je er rekening mee kunt houden dat je snel wat zal winnen. Uiteraard kun je met de Bellmark Cash 300 meer verdienen naarmate je meer inzet, al dien je aan de andere kant ook rekening te houden met het risico dat je op daardoor neemt.

Bonus Game spins van Cash 300
Het is bij de Bellmark Cash 300 van belang om vooral op zoek te gaan naar de Bonus Game, door BG’s te verzamelen. Zorg ervoor dat je 4 meloenen, 4 barren of 4 bellen verzamelt, aangezien je op die manier tot het bonusspel kunt komen. Je kunt daar vervolgens een lange tijd mee aan de slag. Let eens goed op de logo’s, aangezien deze wisselen in waarde en de Cash 300 van Bellmark daarmee tot een unieke kast maken.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.