Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Carrousel Gokkast

Met de Bellmark Carrousel kun je prachtige prijzen winnen, op een aantal verschillende manieren. Het mooie hiervan is dat je al met 1 credit van start kunt gaan. Je zorgt er op die manier voor dat je kans kunt maken op de verschillende mooie prijzen, zoals je die af kunt lezen boven de creditmeter.

4 fruitmatrices

Je hebt op de Carrousel van Bellmark de beschikking over 4 fruitmatrices. Het is van belang om de verschillende fruitsymbolen te verzamelen. Draai je in het basisspel bijvoorbeeld een meloen? Dan zal je merken dat in de meloenmatrix het meloensymbool gaat branden. Vul de matrices volledig en zorg er op die manier voor dat je tot maximaal 24 credits kunt winnen met de Bellmark Carrousel. Afhankelijk van de verschillende symbolen die je draait kun je er tot 100 credits mee winnen, waardoor dit meer dan de moeite waard is.

Jokers en Gamble mogelijkheid

Daarnaast zorgt de Carrousel van Bellmark er met de verschillende jokers voor dat je extra prijze kunt winnen, van 4 – 200 credits. Heb je een mooie winst gemaakt, maar vind je dat eigenlijk nog niet voldoende? Dan heb je bovendien de mogelijkheid om de winst te verdubbelen, door gebruik te maken van de Gamble knop. Dit zorgt ervoor dat je de winsten die je maakt snel op kunt laten lopen, tot aan het bedrag waar je naar op zoek bent. Neem de winst zodra deze hoog genoeg is opgelopen, aangezien je bedragen vanaf €10 uit kunt laten betalen op de Carrousel van Bellmark.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Grand Spinn👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.