Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

Black Bull Gokkast

Black Bull

De Bellmark Black Bull ken je waarschijnlijk wel, aangezien we die vaak in snackbars en café tegenkomen. Je hebt er vast wel eens wat geld in gegooid, waardoor het hartstikke leuk is om er online nu opnieuw mee aan de slag te gaan.

Winst naar het bovenspel

Je speelt met een inzet van 1 credit het basisspel op de Black Bull van Bellmark. Het is de bedoeling om 1, 2 of 3 winnende fruitsymbolen op de horizontale winlijn te verzamelen. Op die manier kun je een leuke winst maken. Slaag je erin een goede combinatie te maken? Dan mag je verder met het bovenspel van de Bellmark Black Bull. Vanaf dat moment speel je met 5 of 20 credits, waardoor je best eens wat meer risico kunt nemen om op die manier een leuke winst in de wacht te slepen of de verschillende onderdelen een keer uit te proberen.

Stiertjes in de Black Bull
Het is op de Black Bull van Bellmark natuurlijk de bedoeling om de stiertjes te verzamelen. Speel je het onderspel? Dan heb je met twee stiertjes al direct een mystery die op kan lopen tot maximaal 200 punten. Speel je op het bovenspel? Dan kun je met een inzet van 20 credits 3 stieren verzamelen en voor iedere stier een mystery van 200 punten ontvangen. Hierdoor zal de winst behoorlijk snel oplopen. Is het je gelukt? Laat je de winst van de Bellmark Black Bull dan uitbetalen vanaf een bedrag van minimaal €10.

Update: Deze Gokkast is niet meer beschikbaar.
Speel hier gratis het alternatief 👇

Gevonden: gokkast Books&Bulls👆

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.