Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

4 Elements – Wind gokkast

4 Elements – Wind

Wil je de 4 Elements – Wind van Bellmark spelen? Ga op een spannende reis, waar je de 4 elementen tegen zal komen. Speel de wind, het vuur, de aarde of het water, afhankelijk van jouw voorkeur. Laat je in deze gokkasten meeslepen door de mistige winden, op zoek naar een prachtige winst.

De 4 elementen met 4 Elements – Wind

De verschillende gokkasten met de 4 elementen staan met elkaar in verbinding. Wil je kans maken op de jackpot van de Bellmark 4 Elements – Wind? Zorg er dan voor dat je in het bovenspel speelt met een inzet van 16 credits. Ga op zoek naar het 4 Elements symbool en zorg ervoor dat je dit 3x weet te draaien. Slaag je daarin? Dan win je de jackpot die standaard begint op 100 credits. Op die manier weet je met de 4 Elements – Wind van Bellmark in ieder geval zeker dat je kans maakt op een mooie prijs!

Duidelijke winnaar
Slaag je er op het onder- of bovenspel van de Bellmark 4 Elements – Wind in om te winnen? Dan laat de gokkast je dit duidelijk weten. Er barst een waar schouwspel los, waarmee de kast ervoor zorgt dat je de waardering voor je inzet meer dan krijgt. Je kunt gebruik maken van 6 winbanken, om je maximale potwaarde op te waarderen tot maar liefst 1200 credits! Maak je keuze uit de 4 elementen en kies bijvoorbeeld voor de 4 Elements – Wind van Bellmark, naast het vuur, de aarde en natuurlijk het water dat er beschikbaar is.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.