Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

4 Elements – Water Gokkast

4 Elements – Water

Ben je op zoek naar een van de 4 elementen? Kies voor de Bellmark 4 Elements – Water, waarmee je een van de vier elementen kunt trotseren, in deze prachtige gokkast. Kies daarnaast voor het vuur, de aarde of wellicht de mistige wind die er beschikbaar is. Je kunt op die manier meerdere gokkasten spelen, die stuk voor stuk mooi in elkaar zitten.

Jackpot vanaf 100 credits bij 4 Elements – Water

De Bellmark 4 Elements – Water maakt standaard gebruik van een jackpot, die iedere keer snel op zal lopen. De jackpot start minimaal op 100 credits, waardoor je er zeker van bent dat je er een mooi prijs mee kunt winnen. Zet 16 credits in op het bovenspel om er kans op te maken. Speel je 3 4 Elements – Water symbolen bij elkaar? Dan win je de jackpot en zorg je er in één klap voor dat je een mooie winst maakt.

6 winbanken beschikbaar
Speel je bijvoorbeeld het onderspel en slaag je er daar in om op de Bellmark 4 Elements – Water een mooie winst te maken? Maak dan gebruik van de 6 winbanken die er beschikbaar zijn. Je kunt de waarde van de pot op die manier op laten lopen tot 1200 credits. Dat betekent dat je een prachtige winst kunt maken, die je vervolgens direct uit kunt laten betalen. Net als op de andere gokkasten kan dat bij de 4 Elements – Water van Bellmark al vanaf €10, waardoor je er snel en gemakkelijk de beschikking over krijgt.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.